På dansk

My Danish Translator

Helle Gylling, B.Sc, M.Sc.

KVALITETSOVERSÆTTELSER DANSK <>ENGELSK

Jeg er freelance oversætter Dansk <> Engelsk og har 18 års erfaring. Jeg specialiserer mig i farmaceutiske/ medicinske tekster og kemi.

 

Tekster, jeg har oversat for nyligt, inkluderer:

  • Kliniske undersøgelser
  • Observationsstudier
  • Hospitalsrapporter såsom epikriser og SAE'er
  • Videnskabelige rapporter
  • Toksicitetsundersøgelser

 

Jeg er ikke bare en oversætter - jeg er også videnskabskvinde! Jeg har en Master of Science i geovidenskab og mit speciale var baseret på geokemi. Jeg har arbejdet indenfor miljøet som geolog og miljøtekniker. Jeg har desuden læst biologi, kemi og biokemi i tre år på universitetet, og jeg har mange års erfaring med farma/medicinske oversætterlser. Du kan se mit CV her.

 

Jeg er medlem af American Translators Association, og du kan se min profil her.

 

Jeg er også medlem ProZ.com, og du kan se min profil her.

 

Jeg er pålidelig, overholder altid min deadline og fokuserer på kvalitet og præcision. Du kan kontakte mig via Helle@MyDanishTranslator.com.

 

Jeg er født i Aalborg og voksede op i Aars. Jeg er uddannet korrespondent fra Handelshøjskolen i Aarhus.

 

Jeg tog til USA første gang i 1987 og besluttede mig for at få en videnskabelig uddannelse som tillæg til min sproglige uddannelse. Jeg gik min Bachelor of Science i geolog fra Northeastern University i Boston, Massachuestts og min Master of Science i geovidenskab med fokus på geokemi fra University of Massachusetts.

Jeg har rejst meget rundt i USA og boet i forskellige stater. Jeg har arbejdet for blandt andet USA's Geologiske Undersøgelser i New Jersey og Innovation Center Denmark under Udenrigsministeriet i Californien. Jeg bor i Phoenix, Arizona, og jeg indrømmer gerne, at jeg ikke savner de mørke, kolde vintre. Her kan jeg sidde ude i haven og spise frokost, selv i januar..

 

Jeg elsker USA, og det er mit hjem - men hvad mad angår, så er der ikke noget så godt som dansk smørrebrød! Jeg savner altid torskerogn og remoulade og beder altid om, at folk tager noget med, når de kommer herover.

Om Helle